hits

Trinesor

Vær ditt beste jeg

Hjemme igjen og Sverige tur

 • Publisert: 19.07.2018, 17:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei! Litt sen oppdatering, "but better late than never";) Forrige lørdag dro jeg og kjæresten hjem igjen fra Kragerø etter at vi spiste en sen lunsj/tidlig middag med resten av familien hans. Det tok litt tid før vi fikk maten våres siden det var så mange der, men godt var det. 

  Vi var jo egentlig litt heldig i grunn for ene dagen der var det "byfest" så det var nattåpent. Det var en del ting der som skjedde på dagtid i forhold til underholdning og lignende, men vi gikk til byen på kvelden. Da var det altså jeg og søsteren til typen som gikk dit, for en viss annen skulle jogge dit istedenfor og løpe i trapper. I utgangspunktet var jeg ganske sikker på at jeg ikke kom til å kjøpe noe der for det er ikke helt min type butikker der + at det er relativt dyrt der (syns jeg hvert fall). Men så endte jeg opp med to gensere som begge var 50% på, den ene kan jeg vel nesten bruke som kjole for den var såpass lang. Det eneste er at jeg kommer nok ikke til å bruke de med det første siden de hadde sånn mykt varmt stoff på innsiden. 

  Dagen etter da så var det jeg og typen som gikk til byen, ble ikke noe særlig til shopping da heller, ingen klær hvert fall. Vi kjøpte oss milkshake og slappet av i skyggen før vi ble henta, siden vi ikke gadd og gå tilbake (det tar rundt 20 min). 

  Anyways da vi kom hjem lørdag kveld bestemte vi oss for at søndag skulle være hviledag og at vi da på mandag skulle dra til Sverige. Så mandagen kom og vi dro, litt senere enn jeg ville, men jeg fikk hvert fall gå i den butikken som jeg ville. Typen er litt sånn at hvis vi skal shoppe så vil han liksom ikke bruke så mye tid på det og skal egentlig ikke kjøpe noe, men det er ikke helt det som skjer. Vi endte opp med å bruke ganske mye tid på klær for ham og det gjorde meg litt nervøs for jeg begynte å få mye mindre tid til min butikk siden det var ikke så lang tid til det stengte. Jeg endte opp med å bli fornøyd og fikk prøvd det jeg ville og det gjorde vel han også:) Matbutikkene var heldigvis oppe en time lenger enn resten av senteret så vi rakk det også. 

  Så jeg har tenkt til å lage et innkjøpsinnlegg fra både Kragerø og Sverige, kan det var interessant? 

 • Publisert: 19.07.2018, 17:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar