hits

Trinesor

Vær ditt beste jeg

Sommerferie!

 • Publisert: 11.07.2018, 23:37
 • Kategori: Blogg
 • Hei igjen! Da har jeg også endelig fått sommerferie som jeg vil tro mange av dere andre også har nå:) Startet på mandag og skal ha tre uker fri, noe som jeg har gledet meg lenge til. Helgen før ferien offisielt startet var jeg på Hallingmarken på Nesbyen og så blant annet D.D.E, noe som det selvfølgelig ble stemning av. Så på mandag dro jeg og kjæresten til Kragerø for å bli rundt seks dager, da vi dro fra Oslo var det grått vær og regnet litt. Det fortsatte sånn hele veien i grunn, med litt opphold innimellom, fikk faktisk høre litt torden da vi kom fram, men det forsvant. Etter det så har det bare vært fint vær og varmt, så for det meste har vi bare ligget på berget og slappet og badet. Var ute å spiste nachos i går, noe jeg ble veldig mett av, men supergodt;) 

  Idag fikk han utrolig nok dratt meg med på trening, ikke at det var så effektiv treningsøkt for min del akkurat, hehe. Da har man hvertfall vært i ekstra bevegelse, men det er hvert fall ikke noe jeg gidder å gjøre hver dag i ferien. Jeg har også greid å bli solbrent da, selvom jeg egentlig visste at jeg burde smurt meg bedre der. Heldigvis var jeg smart nok til å ta med after-sun med aloe vera i. 

  Uansett så er jeg like blid, det er ikke så ille så, får bare være litt forsiktig fremover. Anyways så skal jeg nyte resten av uken her, kanskje jeg kommer med noen mer oppdateringer i løpet av uken, får se hvor mye tid jeg kommer til å bruke foran skjermen;) 

  Håper alle koser seg i det fine være som er nå om dagen:) og ha en god sommer videre!

 • Publisert: 11.07.2018, 23:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Carina Lie

  12.07.2018 kl.00:29

  God kveld! Håper du har hatt en fin dag og vil bare stikke innom å si at jeg syns det er veldig spennende å følge deg! :D

  Trine

  12.07.2018 kl.11:53

  Carina Lie: Oi! Takk, så hyggelig å høre :)

  Skriv en ny kommentar